KOOKIKOOK WORKSHOPS

Workshops, cursussen, koken op maat en vaste kookgroepen. Dinerworkshops, Lunchworkshops, Tapasworkshops, Italiaans koken, Vaste Kookgroepen en High Tea’s. Bij KOOKIKOOK kunt u terecht voor een avondvullend, een lunch- of ochtendprogramma. Houd regelmatig de website in de gaten voor wisselende workshops op basis van open inschrijving.

Vaste kookgroepen:
Een vaste kookgroep bestaat uit 10-12 personen en komt 1x per maand, 1x per 6 weken of 1x per kwartaal bij elkaar en bereiden dan een door ons vastgesteld menu. Dit kan een 3 of 4 gangen menu zijn. Het is altijd mogelijk om een keer proef te koken om te ervaren of een vaste kookgroep aan uw wensen en verwachtingen voldoet.

Individuele workshops:
Naast vaste groepen bieden wij voor anderen (families, vrienden, collega’s, en bedrijven) ook menu’s op maat aan. Wij stellen aan de hand van de wensen van uw groep een menu samen dat u vervolgens met de groep gaat bereiden en eten (met bijpassend wijnarrangement). Wij maken graag voor u een passende offerte.

Hoe verloopt een culinaire activiteit?
U wordt ontvangen met een amuse en aperitief. U krijgt de gelegenheid om kennis te maken met de overige gasten en rond te kijken in onze kookstudio. Zodra alle gasten er zijn wordt aan de gedekte tafel de receptuur uitgedeeld en besproken. Vervolgens bepaalt u zelf welk gerecht uit het menu u graag zou willen maken en zo worden er kookgroepjes gevormd. U gaat allemaal tegelijk aan het werk om een heerlijk 3 of 4 gangen menu te bereiden. Zodra een menugang klaar is eet u dit met elkaar aan onze eettafel op. 
De eettafel staat in dezelfde ruimte als waar u kookt dus u blijft de intimiteit van koken en eten houden. Na het diner tafelt u nog gezellig na met een kopje koffie of thee. Bij vertrek krijgt u de recepten mee naar huis.
Indien wij uw interesse gewekt hebben, kijkt u dan nog even onder het blad Agenda waar u ook alles vindt over tijden, kosten en waar u zich in kunt schrijven.

Door het jaar heen hebben we diverse kookthema’s. Zo hebben we Klassiek Franse menu’s, de Italiaanse keuken, gerechten met asperges, Japans koken, een zomermenu of een feestelijk Paas- of Kerstmenu.